Op gebied van de jeugdwerking zijn we zeer verheugd te zien hoe jullie allemaal als ouders en jongere leden hebben bijgedragen om week in, week uit alle trainingen en wedstrijden mogelijk hebben gemaakt. We zijn, bestuur inclusief, vrijwilligers die zich inzetten om het mogelijk maken om samen te sporten, sociale contacten le leggen en (af en toe) een feestje te bouwen.

Toch zijn we niet blind of doof geweest voor de limieten die een werking op puur vrijwilligers met zich meebrengt.  Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij voor volgend seizoen een full time manager zullen hebben voor de jeugdwerking.

De Nederlander Steven Hendrickx zal onze jeugacademie de komende drie jaar op poten zetten en leiden.

Biografie Steven Hendrickx

Facebook Steven Hendrickx 

Wij heten Steven van harte welkom bij de warmste club van het land en kijken uit naar de samenwerking!

Onder lees meer vindt u alvast een eerste woordje van Steven.


Technisch Manager: Steven Hendrickx

Graag wil ik me even voorstellen aan mijn nieuwe club. Ik ben Steven Hendrickx 36 jaar en samen met mijn vriendin Yanou en twee lieve kinderen, mijn dochter Fay 7 jaar en mijn zoon Noah 4 jaar wonen we in Breda, Nederland.

Het werken en lesgeven in de sport is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Vanuit mijn opleidingen CIOS(sportopleiding) en ALO(academie sportopleiding) ben ik de praktijk in gegaan waarbij mijn ervaringen komen uit: Sportinstructeur Landmacht en daarna gevolgd in het onderwijs als docent Lichamelijke opvoeding.

Mijn actieve hockeycarrière is voornamelijk als keeper geweest. Dit bij clubs als Push(Breda) en Oranje Zwart(Eindhoven, Hoofdklasse). Na mijn hockeycarrière ben ik actief gaan coachen en mijn keepersspecialisme verder gaan ontwikkelen. Diverse teams en keepers heb ik hierin begeleid met de laatste 4 seizoenen als hoofdcoach van Were Di Heren 1(Overgangsklasse, Tilburg NL).

Nu de mooie uitdaging om bij een warme vereniging als RAHC de nieuwe functie als Technisch Manager te vervullen en de jeugdopleiding verder te structureren en helpen ontwikkelen op hockeyinhoudelijk vlak. Naast de zorg voor de jeugdleden zal ook het opleiden van trainers en coaches centraal staan want met nog betere trainers en coaches zal het hockeyplezier groeien bij de kinderen. 

We zullen elkaar spoedig zien op de club.

Groeten,

Steven