Beste Leden,

Wij werken met z’n allen, met meer dan 1.000 spelende leden (kinderen, jongeren en volwassenen) en een veelvoud daarvan als sympathisanten (ouders, grootouders etc.), aan een zo goed als mogelijk functionerende club, waarin respectvol en sportief en in vriendschap met elkaar wordt omgegaan, als "Fiere Reds".

In zeldzame gevallen lopen er spijtig genoeg wel eens dingen fout, en soms zelfs grondig fout, door pesten, verhitte emoties of intimiteit die niet wordt gewenst. De club wil hier voorzichtig en verstandig, maar doortastend mee omgaan. Het bestuur heeft een cel Ledenwerking opgericht die zich onder meer actief bezig zal houden met preventie (waarover binnenkort meer). Daarnaast is besloten om een vertrouwenspersoon aan te stellen die dingen die leden in vertrouwen willen melden, zal behandelen in discretie en autonomie.

Klachten in de persoonlijke sfeer kunnen in vertrouwen worden geadresseerd aan hem, via het mailadres vertrouwenspersoon@rahc.be 

Met sportieve groeten,

Het Bestuur

Beste Buurtbewoners,

Wij houden u graag op de hoogte van het reilen en zeilen van de club indien dit een effect kan hebben op de buurt.

Hieronder kan u zich inschrijven op de nieuwsbrieven die wij in de toekomst zullen maken om u op de hoogte te houden van evenementen, evoluties en werking.

Alle suggesties, opmerkingen of vragen kan u sturen naar: buurtbewoners@rahc.be, graag met vermelding van uw contactgegevens.

Samen maken we van onze verkaveling onze buurt en wij werken daar graag aan met, met u en voor u!

Met sportieve groeten,

Het Bestuur

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com